توضیحات رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز درباره اتفاقات یکی از بیمارستان‌ها

در پی انتشار خبری در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی مبنی‌بر تزریق آب مقطر به‌جای داروی شیمی‌درمانی به برخی بیماران رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز در این‌باره توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش مشرق، بر اساس اعلام مسئولان بیمارستان یادشده، تعدادی از کادر بخش شیمی‌درمانی این بیمارستان، داروی‌های شیمی‌درمانی را به‌جای تزریق به بیماران، در بازار آزاد به قصد سودجویی می‌فروختند و به‌جای این داروها، آب مقطّر یا سرم خالی برای بیماران یادشده تزریق می‌کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز در این خصوص در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: از یک‌ماه پیش این موضوع توسط مدیریت بیمارستان و حراست آن در حال پیگیری بود و دلیل رسانه‌ای نشدن آن، این بود که پیگیری قوه قضائیه با دقت بیشتری انجام شده و تأیید شود.

«احمدرضا جودتی» افزود: از طریق قوه قضائیه، افراد متخلف که در حد دو تا سه نفر از کارکنان بیمارستان بودند، بازداشت شدند و تحقیقات همچنان در حال انجام است.

وی با بیان این‌که با انجام این کار، بیماران سرطانی یک دوره از درمان خود را از دست داده‌اند، ادامه داد: این قضیه برای آن‌ها خسارت جانی و مالی به بار آورده که نباید اتفاق می‌افتاد.

جودتی اظهار کرد: با حذف یک دوره از شیمی‌درمانی، تلفات جدی برای آن‌ها وارد نمی‌شود اما، امیدوارم پزشک معالج این دوره را به نحوی جبران کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: افراد متخلّف بیشتر به دنبال قاچاق دارو و فروش آن در بازار آزاد بودند که قوه قضائیه و بیمارستان به عنوان مدعی به صورت جدی در حال پیگیری موضوع هستند.

وی با بیان این‌که این اتفاق ممکن است در هر بیمارستانی بیافتد، ادامه داد: بیمارستان‌هایی که بیماران شیمی درمانی در آن تحت درمان هستند، باید بیشتر کنترل شوند تا شاهد بروز چنین اتفاقاتی نباشیم.

جودتی بیان کرد: داروهای شیمی درمانی، مستقیم به بدن تزریق نمی‌شود بلکه در ابتدا وارد سرم می‌شود چراکه بسیار دردناک است؛ که در این اتفاق به احتمال زیاد سرم خالی برای آن‌ها تزریق شده است. قصد متخلفان، خارج کردن داروها از زنجیره‌ی درمان و فروش آن در بازار آزاد بود.

در همین حال، «شهریار مختاری»، معاون بیمارستان یادشده نیز، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برخی خانواده‌ها بعد از فوت بیمار، داروهای آن‌ها را به بیمارستان اهدا می‌کنند و ما نیز این داروها را در اختیار بخش می‌گذاشتیم که برای بیماران بی‌بضاعت استفاده کنند.

او گفت: اخیراً و کمتر از یک‌ماه است که ما احساس کردیم این داروها برای بیماران استفاده نمی‌شود و در بازار آزاد به فروش می‌رسد. زمانی‌که یکی از پرسنل بیمارستان در بازار مشغول خرید و فروش داروها بود، وی را شناسایی و از او شکایت کردیم و تحویل کلانتری دادیم.

وی تاکید کرد: ما شاکی هستیم و همکاری‌های لازم را با قوه قضائیه انجام داده‌ایم و همه اطلاعات پرسنل را در اختیار آن‌ها گذاشته‌ایم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
    0 0
    برادران با عورضه...
  • IR ۲۱:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
    0 0
    بیماران سرطانی برنامه درمانی بسیار خاص و حساسی دارند، کار این چند نفر در حدِ قتل عمد است
  • IR ۲۲:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
    0 0
    بعضی ها دیگه واقعا حروم خوری رو به حد اعلا رسوندن....همینها هم مدام از دزدی فلان مسئول مینالن!
  • IR ۲۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
    0 0
    چه حیوونایی پیدا میشن !!! مگه میشه یک مریض سرطانی که با هزار مدل قرض و فروش خانه میخواد درمان کنه رو هم ازش دزدی کنی و هم باعث مرگش بشی؟
  • IR ۲۳:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
    0 0
    به همه بیمارستان ها ابلاغ کنین مثل داروهای مواد مخدر که به عنوان مسکن استفاده میشن پوکه دارو بعد از استفاده برای مریض به دفتر پر ستاری تحویل داده شود
  • IR ۲۳:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
    0 0
    به همه بیمارستان ها ابلاغ کنین مثل داروهای مواد مخدر که به عنوان مسکن استفاده میشن پوکه دارو بعد از استفاده برای مریض به دفتر پر ستاری تحویل داده شود
  • DE ۰۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
    1 0
    وا اسفا
  • IR ۰۷:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
    0 0
    حکم اینها اعدامه کارشون هیچ فرقی با قتل عمد نداره
    • شاهرخ IR ۱۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
      0 0
      فکر می‌کنید با اعدام کار تمومه خیر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس